Vanhentuneiden linkkien päivitys

Discussion in 'Suomi' started by websiteguy, Aug 9, 2006.

 1. websiteguy

  websiteguy Member

  Joined:
  Aug 9, 2006
  Messages:
  8
  ODP:n suomenkielisellä puolella on linkki ylläpitämälleni sivustolle, joka on muuttanut uuteen osoitteeseen maaliskuussa. Olen jättänyt päivityspyynnön samoihin aikoihin eli viitisen kuukautta sitten. ODP:ssä on kuitenkin yhä sivustoni vanha URL, josta löytyy enää linkki uudelle sivustolle.

  Onko mahdollista, että yksittäisen URLin päivittäminen kestää näin pitkään? En halua tehdä päivityspyyntöä uudelleen, koska en halua syyllistyä spämmäykseen enkä jatkaa odottelua kuukausikaupalla. En myöskään haluaisi tehdä erillistä päivityspyyntöä tällaisen julkisen foorumin välityksellä. Mikä siis on asianmukainen menettely tämäntyyppisessä tilanteessa?
   
 2. hannes

  hannes World/Suomi

  Joined:
  Nov 3, 2002
  Messages:
  120
  Valitettavasti Suomi-luokassa on tällä hetkellä hieman jonoa noissa päivityksissä, ei tosin kovin paljoa onneksi. Osa päivityspyynnöistä on aiheettomia, joka sekin hidastaa päivitysten käsittelyä.

  Laita vaan tähän luokka/sivusto, josta olet tehnyt päivityspyynnön. Muuten ei ole mitään keinoa varmistaa onko päivityspyyntö jonossa vai hukkateillä.
   
 3. websiteguy

  websiteguy Member

  Joined:
  Aug 9, 2006
  Messages:
  8
  Luokka on tämä:
  http://dmoz.org/World/Suomi/Yhteiskunta/Ihmiset/Henkilökohtaiset_sivut/T/

  Päivityspyyntö, joka koskee sekä linkin korjaamista että sivuston kuvauksen lyhentämistä, on muistaakseni jätetty maaliskuun alkupuolella.

  (Sivustoa en halua tässä julkisesti ilmoittaa. Jos se tarvitaan asian tarkistamiseksi, voin ilmoittaa sen privaattiviestillä.)
   
 4. hannes

  hannes World/Suomi

  Joined:
  Nov 3, 2002
  Messages:
  120
  Minusta näyttää kyseinen luokka olevan kunnossa, mutta uusin tieto ei vain ole vielä päivittynyt julkiselle sivulle.

  Varmaan parin päivän kuluessa uusin tieto on julkisella sivulla, jos sitten asia ei ole kunnossa, niin voit palata asiaan.
   
 5. websiteguy

  websiteguy Member

  Joined:
  Aug 9, 2006
  Messages:
  8
  Asia näyttää korjaantuneen. Kiitos!
   

Share This Page