URL wijziging

Discussion in 'Nederlands' started by akke, May 19, 2010.

 1. akke

  akke Member

  Joined:
  Oct 30, 2009
  Messages:
  8
  Een website van ons die in dmoz staat kreeg een nieuwe domeinnaam, de oude staat geparkeerd.
  Ik heb een verzoek ingediend om de dmoz listing te wijzigen, de editor is vanmorgen komen kijken op de nieuwe site maar de listing in dmoz is niet aangepast.
  Moet ik er dan vanuit gaan dat de domeinnaam wijziging geweigerd werd?
   
 2. pvgool

  pvgool DMOZ Meta DMOZ Meta

  Joined:
  Oct 8, 2002
  Messages:
  9,933
  Dat er een referentie in je statistieken staat vanaf dmoz.org wil niet zeggen dat er een redacteur naar het verzoek gekeken heeft.

  Om van een bestaande vermelding de url te laten aanpassen is een ding van zeer groot belang. Het moet duidelijk zijn dat dit een legitiem verzoek is. Als we op de oude website geen verwijzing vinden naar de nieuwe website dan zal het verzoek afgewezen worden. Er is dan een te grote kans dat het verzoek door iemand anders is gedaan die probeert de vermelding te kapen. Dat is iets dat wij, en ik neem aan ook jij, niet willen. Zo'n verwijzing mag technisch zijn (automatisch doorlinken) of het mag een tekst zijn met een link naar de nieuwe url. Op zich zou het nomaal moeten zijn dat zo'n verwijzing er is, immers je wilt toch dat de bezoekers weten dat de nieuwe website bestaat.
   
 3. akke

  akke Member

  Joined:
  Oct 30, 2009
  Messages:
  8
  Ik zag een referentie als deze : http://editors.dmoz.org/editors/editunrev.cgi en datzelfde IP heeft daarna enkele dingen bekeken op onze site.
  Maar goed, ik heb ervoor gezorgd dat de oude domeinnaam automatisch naar de nieuwe doorverwijst en opnieuw een url wijziging aangevraagd op dmoz.
  Hopelijk deze keer beter :)

  Thanks voor de info.
   

Share This Page