Tekniska problem

Discussion in 'Svenska' started by nea, Oct 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. nea

  nea DMOZ Admin DMOZ Admin

  Joined:
  Mar 28, 2003
  Messages:
  5,872
  Just nu har vi tekniska problem med servrarna. För tillfället är den offentliga delen av katalogen statiska sidor som har genererats från en säkerhetskopia. Detta innebär att:

  (1) de offentliga sidorna inte innehåller de senaste uppdateringarna av katalogen;

  (2) skript, inklusive anmälan av webbplatser, anmälan om missbruk av katalogen och ansökan om att bli ny redaktör, inte fungerar; och

  (3) vi har ingen möjlighet att kontrollera statusen på redaktörsansökningar.

  Vi vet inte när de tekniska problemen kommer att vara lösta. När systemet fungerar igen kommer vi att uppdatera denna information -- undvik att starta trådar som frågar om varför katalogen inte fungerar som den ska eller när den kommer att vara tillgänglig igen.

  Tack!
   
 2. nea

  nea DMOZ Admin DMOZ Admin

  Joined:
  Mar 28, 2003
  Messages:
  5,872
  Redaktörsservern nu uppe

  Till slut har de tekniska problemen åtgärdats och redaktörsservern fungerar igen. Observera att publika skript (anmäl ny webbplats, uppdatera länk, ansök om att bli redaktör, anmäl missbruk) fortfarande inte har startats. Vi har inte fått någon tidsplan för när det kommer att hända; så snart vi vet kommer denna information att uppdateras.

  Tack för ert tålamod.
   
 3. nea

  nea DMOZ Admin DMOZ Admin

  Joined:
  Mar 28, 2003
  Messages:
  5,872
  Ytterligare uppdatering

  Uppdatering: Vissa publika skript fungerar igen. Nu går det att föreslå en webbplats för listning i katalogen, och att föreslå uppdatering av existerande listningar (länkarna "föreslå webbplats" och "uppdatera webbplats"). Det går också att ansöka om att aktivera redaktörskonton som har blivit inaktiva.
   
 4. informator

  informator DMOZ Meta DMOZ Meta

  Joined:
  Aug 19, 2003
  Messages:
  1,325
  Location:
  Sweden
  UPPDATERING: 23 februari 2007 -- Ansökan om att bli ny redaktör är nu öppen igen (länken "bli redaktör" alt. "ansöka om att redigera denna kategori"). För mer information om redaktörsansökning till Open Directory Project se http://dmoz.org/help/become.html

  Även funktionen för anmälan om missbruk fungerar nu.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page