Tar det verklig mer än 2 år?

Discussion in 'Svenska' started by whyld, Oct 29, 2007.

 1. whyld

  whyld Member

  Joined:
  Sep 27, 2006
  Messages:
  8
  Skickade in förslag på webbplatsen Lilon.se (som säljer kontorsmaterial) till följande kategori:
  http://www.dmoz.org/World/Svenska/Webbutiker/Kontorsprodukter/

  Detta gjorde jag för snart 2 år sedan.
  Kan inte se någon anledning till att att förslaget skulle avvisas (följde samtliga rekommendationer), så jag antar att webbplatsen fortfarande liggar in väntekön.

  Hur kommer detta sig? Även om det inte ges några tidsgarantier så tycker jag ändå att 2 år är lite att ta i.

  Inte blir det bättre blir det för att man försöker hjälpa till genom att bli redaktör där blir man omgående avvisad.
   
 2. informator

  informator DMOZ Meta DMOZ Meta

  Joined:
  Aug 19, 2003
  Messages:
  1,325
  Location:
  Sweden
  Förmodligen en riktig slutledning. En del förslag insända före hösten 2006 kan ha försvunnit i samband med serverkraschen, och vi har flera gånger sagt att det är OK att skicka in ett förslag igen utan att det betraktas som spam.

  Vissa kategorier uppdateras dagligen, andra väldigt sällan. Allt är beroende av redaktörernas intresse och vilja att lägga sin fritid på projektet. Insända förslag är också bara en resurs av många för redaktörerna att anvvända sig av vid uppbyggandet av kategorier.

  Vi tar gärna emot nya redaktörer, men en del kategorier är sämre lämpade för nykomlingar. Vi vill heller inte att man ska bli redaktör med huvudsakligt syfte att lista sin egen webbplats.
   
 3. whyld

  whyld Member

  Joined:
  Sep 27, 2006
  Messages:
  8
  Nä, det var ju inte heller syftet att jag ansökt som redaktör, utan mitt syfte var att kunna hjälpa till rent generellt.
  Min teori är dock det är svårt för sådana som mig med många webbplatser att bli redaktör p g a man tror att jag kommer att försöka utnyttja systemet. Dock är jag, när jag skickat in min ansökan, öppen med vilka webbplatser jag har, samt är jag medveten om att jag skulle bli avstängd och mina webbplatser antagligen bli bortplockade om jag använt redaktörsämbetet i egensyfte.

  Tack för svaret!
   

Share This Page