Saknar kategorin helt redaktör?

Discussion in 'Svenska' started by Gustav, Apr 25, 2007.

 1. Gustav

  Gustav Member

  Joined:
  Nov 8, 2005
  Messages:
  18
  Jag har fått ett mindre konsultjobb på ett kreditinstitut. Nu har jag precis anmält deras webbsida till dmoz under följande kategori:
  http://dmoz.org/World/Svenska/Näringsliv/Finansiella_tjänster/Lån/
  Top: World: Svenska: Näringsliv: Finansiella tjänster: Lån

  När jag tittar så finns det ingen information om när den kategorin senast uppdaterades (det brukar ju annars stå längst ned på sidan). Det finns inte heller någon redaktör angiven. Min fråga blir då om den här kategorin helt saknar redaktör? Har jag ansökt förgäves, eller kommer någon att titta på mitt bidrag för att bedöma det?

  Jag har sedan gammalt en egen webbsida i dmoz (ej relaterad till den jag anmälde nu). Det tog tid innan den blev godkänd, men där fanns det i alla fall en redaktör angiven för den då aktuella kategorin.
   
 2. informator

  informator DMOZ Meta DMOZ Meta

  Joined:
  Aug 19, 2003
  Messages:
  1,325
  Location:
  Sweden
  Att det inte finns nån redaktör angiven betyder inte att kategorin inte uppdateras. Redaktörer kan finnas angivna i kategorier de inte är aktiva i och även vara aktiva i kategorier de inte är angivna i... Den informationen skall inte ses som ett absolut uttryck för vilka kategorier som är mer aktiva än andra. ;)

  Efter kraschen i höstas saknar en del kategorier uppgifter om senaste redigeringsdatum, så den informationen är heller inte helt tillförlitlig numera.

  Så någon kommer tids nog att bedöma ditt förslag, vi kan dock inte säga när det blir eller hur det bedöms. :)
   
 3. Gustav

  Gustav Member

  Joined:
  Nov 8, 2005
  Messages:
  18
  Tack för svar! Det finns många långivare i Sverige, men det fanns bara ett fåtal länkar i kategori "lån". Det var mest därför som jag fick för mig att kategorin kanske saknade redaktör. Jag förstår också att det inte finns några garantier för att en webbsida ska komma med eller inte, men då vet jag i alla fall att någon tids nog kommer att titta på mitt bidrag.
   

Share This Page