Bezoekje van editors.dmoz.org

Discussion in 'Nederlands' started by Loev, Nov 4, 2007.

 1. Loev

  Loev Member

  Joined:
  Nov 4, 2007
  Messages:
  6
  Ik zag in de statistieken van onze site dat er op 23 oktober 2007 een bezoekje van editors.dmoz.org is geregistreerd, vanaf Tiscali uit Papendrecht. Onze site, iets minder dan een jaar geleden aangemeld, is nog niet opgenomen. Is uit bovengenoemd bezoek iets uit af te lezen? Zou de site afgekeurd zijn? Of kan dit van alles zijn?

  Vriendelijk dank voor jullie reactie.
   
 2. RS_Jelle

  RS_Jelle Member

  Joined:
  Dec 24, 2006
  Messages:
  86
  Daar kan je alleen uit afleiden dat een redacteur je site inderdaad een bezoekje heeft gegeven, maar meer dan dat niet :)

  Het betekent dus niet dat je site is verwijderd als hij nog niet is opgenomen. Hij kan bv. even goed verplaatst zijn naar een andere categorie. Ook kan hij bekeken zijn en dan voorgelegd zijn in de interne forums om de mening van andere redacteurs te krijgen, ...

  Verschillende categorie├źn kampen met een chronisch tekort aan redacteurs, wat hiervan de hoofdoorzaak is. Dooddoeners als "kies meteen de juiste categorie om je site aan te melden" en "kies een goede beschrijving (richtlijnen hiervoor zijn hier te vinden)" enzovoort werken dus echt. Als een beschrijving er prima uit ziet en de site meteen juist staat, is het voor een redacteur veel minder werk om hem op te nemen en dat komt alleen maar de snelheid van het proces ten goede ...
   
 3. Loev

  Loev Member

  Joined:
  Nov 4, 2007
  Messages:
  6
  Hartelijk dank voor je antwoord,

  Het blijft natuurlijk allemaal mensen werk en visies m.b.t. een geschikte categorie kunnen natuurlijk verschillen.

  De richtlijnen heb ik overigens uitgebreid gelezen voor de aanmelding.

  Ik wacht het wel af.

  Vriendelijke groeten.
   
 4. Loev

  Loev Member

  Joined:
  Nov 4, 2007
  Messages:
  6
  Hallo,
  Inmiddels is onze site opgenomen in de DMOZ. De site is opgenomen in de door ons voorgestelde rubriek, ca. 3 weken nadat wij een bezoek van editors.dmoz.org hebben waargenomen in onze statistieken.
  Met vriendelijke dank en groet
   

Share This Page