Türk Dmoz editörü
Posted 27 March 2012 - 06:01 PM
Sevgili sevgisiz editör arkadaşlarımız , yeterli zamandan şikayetcisiniz . güzel arkadaşlar editörlük başvurusu bile yapıyoruz, belki editör oluruzda öyle ekleriz diye sitelerimizi.
Göze aldığımız şeylere bakarmısınız yabana atılacak bir kaygı değil. dmoz kayıt probleminin bende yarattığı maddi ve manevi kayıplardan bahsetmiyeceğim. sadece şunu belirtmek istiyorum bizi ve müşterimizi rakipler arasında haksız Mağlubiyet olmamıza neden olmaktadır.
Eklemeye çalıştığımız sitenin içeriği ;şu an uluslar arası bilimsel dergilerde yayınlanmaktadır. Yayınlanan makaleler Site sahibi Doktorun kendi makaleridir. Dmoz dizinine hiç kayıt olamama riskine karşın ,site ismini yayınlamıyorum. müşteriye olan saygımızdan ötürü. burda yazdıklarım dizin ile olan sorunlarımın en saf duygu ve düşüncelerimdir.Editör arkadaşları Dezenformasyon amacı gütmemektedir. iyi geceler herkese.
Posted 16 April 2012 - 01:07 PM
Dmoz yönergeleri çok katı olmamakla birlikte , yönergelere harfi'yen uyuduğumuzu düşünmekteyim. aynı zamanda yönergelere uymayan bir çok site gözlemledim.Dizin ile hiç bir duygusal bağlatım olmamasına karşın,Bu işten hayatını sürdüren 36 yaşında bir birey ve aynı zamanda türk vatandaşıyım, ve Dizinde türk editör olmasından dertliyim. Şu an gönüllü çalışma mantığı birilerine kar ve menfeat sağlamakla birlikte. benim gibi bu işi kar ve menfaat için yapanlara zarardan başka birşey sağlamanaktadır.rakip siteyi bir çok kategoriye kaydedip, üzerinde çalıştığım sitenin uygun tek bir kategoriye eklenememesi içler açısı.Dmoz dizinin kapatılıp bizlerin kıçını yırtmamasını canı gönüldenn arzu etmekteyim.
Edited by mackedi, 16 April 2012 - 01:12 PM.
Posted 18 April 2012 - 01:23 PM
Bende aynı dertle yanmaktayım, ne kadar hileli site varsa dmoz'da yerini almış. Arkadaşların elleri, kolları uzun maşallah..
Aşağıdaki siteyi inceleyiniz, iki kategoride de mevcut!
Sitenin sicili ne kadar düzgün! Hep sınav haberi, evirip çevirip sınav haberi yapıyorlar.. Sınav haberlerinin içi boşşş..
Dmoz'un kaliteli içeriğine yakışmayan daha çoook site var, biz ise bir sitemizi ekliyemiyoruz..
World: Türkçe: Bilim: Sosyal Bilimler: Psikoloji (1)
World: Türkçe: Toplum: Cinsellik: Cinsel Bağımlılık (1)
Aktüel Psikoloji - Psikoloji ve Psikolojik sağlık sorunları gibi konular üzerine çeşitli yazıların, makalelerin ve bilgilerin yer aldığı haber portalı.-- <URL removed> World: Türkçe: Bilim: Sosyal Bilimler: Psikoloji (1)
Aktuel Psikoloji - Uzmanlar tarafından yazılmış olan; cinsel bağımlılığın bir hastalık olup olmadığı ile ilgili bilgiler yer alıyor.
<URL removed> World: Türkçe: Toplum: Cinsellik: Cinsel Bağımlılık (1)
Edited by Elper, 04 September 2012 - 12:20 PM.
No specific url's on the forum please - If you are posting about an error, please use the "Kırık linkleri" thread above. Thanks.
Posted 18 April 2012 - 01:34 PM
Site adresi için pm atınız..
Edited by gizliilimler, 18 April 2012 - 01:35 PM.
Posted 17 August 2012 - 07:30 AM
Posted 28 August 2012 - 02:44 PM
Posted 11 September 2012 - 11:12 AM
Edited by Elper, 11 September 2012 - 01:40 PM.
Hayır URL lütfen.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users