Resource-Zone: Yusuf Ziya AYDIN (Yzaydn) lütfen buraya - Resource-Zone

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Yusuf Ziya AYDIN (Yzaydn) lütfen buraya Rate Topic: -----

#1 User is offline   Autoacon 

• Member
  • PipPip
  • Group: Members

Posted 13 January 2009 - 02:37 PM

arkadaşım size ulaşmak mümkünmüdür?size 2 yıl oldu sayfa öneriyorum ve siz hala bir cevap bile vermiyorsunuz?Allah aşkına bu kategoriye sahipseniz yöneticisi iseniz sayfanızda şunlar şöyledir bunlar böyledir diye düzelttirip ekleyebilirsiniz.Fakat siz sanki hiçbirşey görmüyorsunuz yada sayfa seçiyorsunuz yada buralara pek uğramıyorsunuz?Eğer uğrarsanız lütfen şu sıkıntılarımızı çözerseniz sevinirim.haa yok kardeşim bu eklenme süresi 3 ayda olabilir 5 yılda olabilir gibi triklere girecekseniz hiçbirşey yazmayın adam gibi editörler 1 ayda eklediler başka sitelerimizi.Şu şu şu sıkıntılar var düzeltin dediler bende düzelttim eklendim.Nedir bu bir tür egomonyamı?şahsın keyfiyetimi geçerli ? şirketim 9 mayıs 2007 tarihinde kuruldu ve web sitem yayına girdi ve Dmoz'a önerildi . nedir bu eklenememe sebebi.fake mi? yoksa metakey lermi abarmış? site işte firma tanıtımı . sizce neyi uygun değil? her şirketin sitesi gibi kurumsal,ürünler,hizmetler,iletişim vs.. nedir bu eklenememe sebebi? lütfen yusuf bey olmasa bile buranın yetkilileri bir cevap yazsınlar.her açılan başlıkta bir adam kayırma,çıkar işleri,editörlerden şikayetler mevcut.neden?bu foruma üye olma sebebimiz bile editörlere yazabilmek.bir cevap bekliyoruz.sitelerimizi buraya kaydettireceğiz başka yolu yok arkadaşlar.

kolay gelsin

#2 User is offline   payk 

• Member

Posted 27 January 2010 - 05:11 PM

Bulunduğum kategoride editör bulunmuyor, bir üste yer alan kategori'ye de bu bey bakıyor fakat bir yıla aşkın bir süredir hiçbir hareketlilik yok. Eğer zamanı olmayan kişiler bu özgür ortamı (internet) memur zihniyeti ile yönetiyorsanız burada bir sorun var demektir. İlk defa dmoz'da karşılaştığım bu durum oldukça garip geldi.

Yurtdışı firmalar dmoz yolu ile araştırma yaparak müşteri buluyorlar fakat bu vurdum duymaz editörler sayesinde bir sonuç alınmıyor, herkes kendi sitesini eklemek için mi editör oluyor bu dmoz denilen memur kuruluşuna, el altından rüşvet mi dönüyor anlamış değilim. Cem Yılmaz'ın dediği gibi "biz usul erkan biliriz" :)

Hadi bu bey görevini yerine getirmiyor, onun üstü de mi yok. Tabi ki yok, o da kaybolmuş gitmiş.

Neyse, keyfinize bakın. Sizlere gerçek görevler verilse kim bilir neler yapacaksınız belli değil.

Saygılar.

#3 User is offline   barisakcinar 

• Member
  • Editor Namebarisakcinar

Posted 27 January 2010 - 11:33 PM

nedir bu agrasiflik arkadaşlar demekki siteniz uymamış dmoz kriterlerine :) bende uydurmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Dmoz a eklemeyiverin szde dmoz da ekli olan dizin sitelerine ekleyin sitelerinizi. Belki birileri biryerlerden rant saglıyor olabilir. Bu sizin düşünceniz. Aslında o editörü olmayan bölümler ve var olupta editörlük yapmayan kişiler yüzünden dmoz a olan sevgi saygı zamanla kişilerde aazalıyor ama elden birşey gelmiyor demekki.

#4 User is offline   payk 

• Member

Posted 30 January 2010 - 05:48 PM

Sırf beni eleştirmek için mi üye oldunuz, tebrik ederim.
Hazırlanmış olan site, sizin bozuk türkçeniz ile hazırlanmadı ve bu şahsın ilgilendiğin bölüme yıllardır site eklenmiyor.
Dmoz, yabancılar için önemli bir kaynaktır ve bu yüzdendir ki diğer çöp dizin siteleri umrumda değil. Araştırmak isteyen bir kişi ilk olarak google'a bakıyor fakat aradığı kriterlere uygun firmaları bulabileceği tek kaynak dmoz. Toplu olarak ilgilendiğin kaynakları bulabiliyor, bir ziyaretçi bir müşteridir, neden mahrum kalalım ki.

Yok efendim gönüllülerden oluşuyormuş, gönüllü olurken bana mı sordunuz. Eğer bir görev üstlenilmişse hakkı ile yerine getirilmeli, Türkiye'de onlarca sitede gönüllü çalışanlar mevcut fakat kimse "zaten bedava çalışıyorum, ister görevimi yaparım, istersem yapmam" dememeli.

Bir editör haftada kaç site inceliyor merak ediyorum; gelen site linkine tıklaıp 5-6 sayfaya bakmak, whois'den kaç yıldır açık olduğuna bakmak, sitenin kalitesini anlamak çok mu zor. Görevini hakkı ile yapan editör siteye girer girmez karar verebilir.

Lütfen bu kişinin sorumlu olduğu alanları bir editör kontrol etsin.

Not: Kişiyi şikayet ettim fakat halen bir sonuç alınmış değil, "report" işleminin de işe yaramadığını öğrenmiş olduk.

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Copyright © 2002 - 2010 Contributing ODP editors - All Rights Reserved.
This site is in no way affiliated with Netscape Communications Corporation. This site is here as a service to directory users and is maintained by a group of editors.